Jobba hos oss

Spontan-ansökan


Om oss
Förskolan Kungabarn är ett litet familjärt föräldrakooperativ som ligger centralt beläget i Knäred, med närhet till såväl skog som lekplatser och Krokån som rinner ut i Lagan. Kungabarn drivs som ett föräldrakooperativ utan vinstsyfte där både vårdnadshavare och personal har inflytande.
Förskolan består utav två avdelningar, yngrebarnsavdelningen Pärlan samt äldrebarnsavdelningen Kronan. Vi arbetar nära varandra och aspirerar till att ha ett öppet samarbete mellan avdelningarna.


Vi söker:


Sommarvikariat/timvikariat

Kvalifikationer:
Vi söker flera ansvarsfulla och självgående vikarier till vår förskola. Du behöver vara 18 år fyllda och med fördel ha ett B-körkort. Du måste behärska det svenska språket. Utbildningsnivå är inte högst fokus, utan vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet.  Det är viktigt för oss att du är flexibel, har lätt för att samarbeta och att du är engagerad i ditt arbete med barnen.

 

Praktiskt om tjänsten:
Vi vill att du bifogar ditt CV och ett personligt brev. Innehar du en förskollärarlegitimation bifogar du en kopia på den. Bifoga gärna referenser, annars kan dessa komma att begäras in vid senare tillfälle.

Till följd utav lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister visas upp vid anställning.

För mer information om tjänsten eller övriga frågor, kontakta rektor Frida Jönsson på
0726 60 40 26 eller 0726 60 40 27 (Sök Frida)

Ansökan skickas till info@kungabarn.com   
Intervjuer och anställning kan komma att ske löpande.